3 maanden traject

In 3 maanden zowel mentaal als fysiek in shape zijn?

Ga dan aan de slag met het 3 maanden traject en daag jezelf dit keer uit om je doelen echt te behalen

Trainen met een gecertificeerde personal trainer

Voedingsbegeleiding en coaching

Keiharde zichtbare resultaten met een biertje

Ben jij het zat met je luie leven en toe aan verandering?

Gepersonaliseerd & effectief plan

Samen kijken naar een plan dat past binnen jouw leefstijl om ervoor te zorgen dat jij gas kan geven.

Structuur in jouw dag

Niet meer maar minder! Dingen schrappen in plaats van toevoegen aan je dag.

Keiharde zichtbare resulaten

Doormiddel van mijn 9 jaar ervaring, opgedaan in kennis en professionele begeleiding, zorgen wij er samen voor dat je elke week progressie boekt.​

Waarom je hier voor moet kiezen.

Wil je weer terug naar hoe het was toen je 24 was?
Voel jij je slap en totaal niet fit?
Ben je klaar met je excuses?
Begint je kleding strak te zitten?

Dan is het tijd om daar verandering in te brengen en actie te ondernemen. Investeren in crypto of aandelen geeft je een leuk rendement, maar investeren in jezelf is een onbetaalbaar rendement waar jij je hele leven lang van kan profiteren.

Investeer in jezelf, zet je excuses aan de kant en laten we samen een plan maken om jouw weer krachtig en fit te maken.

Deze mannen hebben wel de stap genomen

5-sterren-review

Dit traject is voor jou gemaakt

Dit traject is voor mannen tussen de 25 en 40 jaar die het zat zijn om futloos & lui te zijn en een ongezonde hap de voorkeur geven. Voor hen die het roer om willen gooien. Mannen die klaar zijn met hun huidige leefstijl en de stap willen nemen naar de beste versie van zichzelf. Investeren in je gezondheid is de beste investering die je kunt doen. Geen excuses verzinnen zoals geen tijd hebben, te moe zijn of het gaat mij toch niet lukken.

In jezelf geloven is de belangrijkste eigenschap om niet alleen je fysieke doelen te bereiken, maar ook om succes in het leven te halen. Succes met je onderneming, in het bedrijf waar je werkt en succes met die hobby die je hebt. Padellen is leuk, maar echt sporten is het niet.

Als jij verandering wilt zien en resultaat wilt behalen dan moet jij mij een commitment beloven. Commitment met jezelf om te komen opdagen, alles geven wat je hebt en ik garandeer je dat wij samen werken naar de beste versie van jezelf.

Jij wilt nu toch ook tot je maximale potentie leven? Of wil jij nog steeds lamballen op de bank en maar een zwart shirt aan doen om je lichaam te verbergen?

Nee, je wilt fit en krachtig zijn. Hard trainen en gezonde voeding helpen je om het maximale uit dit leven te halen, elke dag fit op te staan en doelen te behalen.

Moet je dan je biertjes en pizza avonden met vrienden opgeven? 

Nee, natuurlijk niet!

Ook met alcohol en uiteten kan jij resultaat behalen 

Tijdens het 3 maanden traject ga ik je leren hoe jij om kan gaan met sociale gelegenheden, bewustere keuzes kan maken en om het resultaat te behalen waar jij al zo lang op wacht.

Ben jij het zat met je luie leven en toe aan verandering?

Wat gaan wij doen tijdens het 3 maanden traject

Elke week één of meerdere personal training sessie(s).

Een gepersonaliseerd en effectief plan gebaseerd op jouw leefstijl, doelen, wensen en behoeftes. Eerst focus op de techniek om vervolgens een krachtig lichaam te bouwen waar jij zware gewichten gaat tillen. Elke training zal kwaliteit van bewegen de hoogste prioriteit hebben.

Elke week een video call om de week te evalueren

Wij doorlopen samen je week en kijken niet alleen naar de oppervlakkige factoren, maar gaan dieper in op wat ging er goed en waarom? Waar valt winst te behalen en waarom wil je hier winst behalen? Wat ga je volgende week anders doen of juist mee door en waarom? Hoe was je mindset en hoe kwam het dat je mindset goed of minder goed was?

Voedingsadvies

Doormiddel van jouw gewicht, lengte, dagelijks activiteit en leeftijd bereken ik de caloriebehoefte met macronutriënten passend bij jouw leefstijl. Tijdens het traject brengen wij jou voedingspatroon in kaart om te kijken waar winst te behalen valt. Maar waarom zie ik geen voedingsschema terug komen? Hier kies ik bewust voor om niet mee te werken. De kans op een ongezonde relatie met voeding wordt hiermee vergroot. Voor mij is het veel belangrijker dat jij een voedingspatroon ontwikkelt dat past binnen jouw leefstijl.

Slaap optimalisatie

Hoe goed slaap jij nu? Slaap je +8 uur per nacht, zo niet, waarom niet? Hoe vaak wordt je wakker per nacht? Hoe uitgerust ga jij naar bed toe? Hoe uitgerust wordt jij wakker? Veel vragen om over na te denken en dit is voor nu niet van belang, maar dit zijn allemaal vragen die aan bod zullen komen tijdens het traject. We kijken niet alleen naar het slaap moment zelf, maar zoomen uit en kijken naar jouw dag planning. Heb je genoeg daglicht gezien? Heb je genoeg bewogen? Hoe gestrest was je?

Stressmanagement

Structuur in je dag creëren door niet meer, maar minder taken te doen in je dag. Hoe ‘druk’ ben jij overdag? Of maak je het jezelf onnodig druk? Wat zijn dingen waar je minder van kan doen waardoor je meer tijd hebt voor jezelf, je gezin of hobby. 1 urgente taak, 3 kerntaken en de rest. 3 á 4 taken per dag die voor voldoening en rust zorgen.

Maandelijkse check-up

Elke maand komen wij buiten de personal training sessies fysiek bij elkaar. Tijdens deze sessie evalueren wij de afgelopen maand, stellen nieuwe doel(en) & neem ik een huidplooimeting af of weeg jij jezelf om te kijken hoe jij ervoor staat ten opzichte van de maand ervoor.

Deze mannen zijn je al voorgegaan

5-sterren-review

Waarom heb ik dit traject gemaakt?

Dit traject heb ik gemaakt omdat ik mannen steeds zwakker zie worden. Mannen worden steeds luier, dikker en verstoppen zich sneller achter de vrouw. In het leger heb ik geleerd wat het is om een man te zijn.

Om keuzes te maken, voor jezelf op te komen, je dierbare te beschermen en vooral om je doelen te behalen mits je daar een goed plan voor hebt.

Ik ga je leren wat discipline is, zodat jij niet alleen in de sportschool resultaat behaalt maar ook op andere vlakken. het is belangrijk om meer voedzame producten te eten, zware gewichten tillen, uit je comfortzone stappen en ervoor zorgen dat je wat maakt van je leven.

Met meer dan 9 jaar ervaring heb ik letterijk mannen omgetoverd tot de krachtigste versies van hunzelf. Dit drie maanden traject is niet makkelijk, er moeten keuzes gemaakt worden en er zullen dagen komen dat je het niet ziet zitten. Alleen dit traject gaat je 100% sterker maken, zowel mentaal als fysiek.

Het is nu of nooit.

Grootste rendement uit je investering pakken? Dan is het tijd dat je stopt met aankloten en begint met het ondernemen van actie. Tijd om eens met een plan aan de slag te gaan wat werkt en waarmee jij op alle vlakken in je leven resultaat gaat behalen. Meld je aan voor het traject en transformeer jezelf.