Bedankt! het is gelukt het e-book komt via de mail

Jij gaat het e-book wel lezen en de tips toe passen toch?

Veel mensen downloaden het e-book, maar doen er uiteindelijk te weinig mee. En dat vind ik zonde, want dit e-book gaat jouw 100% helpen.

Veel mannen die ik spreek hebben geen energie, zijn futloos, trainen wel maar weten eigenlijk niet wat ze moeten doen…

Zonde.

En het ligt niet aan de informatie. Je kan wel 10 nieuwe e-books lezen, podcasts luisteren of mensen volgen op social media, maar als je de kennis niet toepast heb je er niks aan.

Mannen in Amsterdam missen niet alleen discipline, ze missen meer.

Er is informatie genoeg, alleen naast informatie is er ook te veel afleiding en te weinig discipline om doelen te behalen.

Dagelijks zie ik het in de sportschool, mannen die zonder plan komen trainen. Ze willen afvallen of sterker worden, maar ze hebben geen idee wat ze aan het doen zijn. 20 minuten fietsen, buikspieren trainen en wat oefeningen voor de armen en weer naar huis.

Ploffen op de bank met een simpele maaltijd van de Albert Heijn. Of nog makkelijker besteld via Flink of Gorillaz

En dat het hele jaar door, zonder resultaat met nog steeds dezelfde ontevredenheid elke ochtend.

Dat je het niet kan is bullshit. Je plan is slecht.

En nu is het is tijd om aan de slag te gaan met een plan wat werkt. 

Ik wil jou daarbij helpen. Ik wil dat jij je doelen wel behaald en eindelijk eens achter je keuzes gaat staan.

En daarom heb ik het leefstijl assessment gemaakt. 

Test hoe fit en sterk je echt bent!

Voor minder dan een avondje in de kroeg of een lunch op de Overtoom kom je er achter hoe fit en sterk je echt bent. Ik heb namelijk een leefstijl assessment ontwikkelt, waarbij ik je ga helpen om er achter te komen waar je nu staat. Wat is het startpunt van je fysieke en mentale transformatie en wat kan je beter doen?

Deze mannen hebben wel actie ondernomen

Met het assessment ben ik er achter komen dat ik niet effectief bezig ben. Desley heeft handige tips mee gegeven, zodat ik meer progressie kan maken
Michael
Wow, ik dacht dat ik wel fit was maar dankzij Desley ben ik er achter gekomen dat er werk aan de winkel is. We beginnen met minder bier en beter sporten
Karim
Als drukke ondernemer vergeet ik vaak in om mijzelf te investeren. Weinig sporten, veel stress en slecht eten. Desley heeft mij geholpen om in te zien hoe belangrijk je gezondheid is, voor zowel je lijf als je bedrijf!
Stefan

Waarom ik jouw kan helpen?

Mijn naam is Desley Baars, de oprichter van DYBS coaching & personal training. En ik heb jaren lang bij de Defensie gewerkt om te leren hoe belangrijk het is om consistent te zijn, doelen te stellen, commitment te tonen en een plan te hebben.

Mijn doel is om zo veel mogelijk mannen te laten ontplooien op weg naar de beste en sterkste versie van zichzelf. Niet alleen sterk fysiek, maar ook mentaal om obstakels te overwinnen en enorm veel zelfvertrouwen te krijgen.

In mijn tijd bij Defensie stond doorzettingsvermogen, discipline en zelfontwikkeling hoog in het vaandel. Dit laat ik dan ook terugkomen in mijn werk als personal trainer. Structuur in je dag, rust in je kop en keiharde zichtbare resultaten behalen zijn de drie belangrijkste pijlers in mijn bedrijf. 

Veel mensen zijn zich niet bewust  hoe veel potentie zij bezitten om een gezonde, fitte en krachtige leefstijl te kunnen bereiken met behulp van krachttraining. 

Met een assessment wil ik jouw laten inzien hoe fit en sterk je nu echt bent, maar ook hoe krachttraining je hierbij kan helpen. 

Een investering die 100% rendement oplevert

Investeren in crypto is leuk, maar vergeet jezelf niet.

Avondje uit

76
per avond
  • Eten €32
  • 8 bier, €24
  • Toetje €12
  • Sigaretten €8

Assessment

25
eenmalig
  • Conditie test
  • Krachtmeting
  • Leefstijl analyse
  • Praktische tips
Gezonde keus

Lees hier de ervaringen van cliënten

5-sterren-review