Een gezond lijf betekend een gezond bedrijf!

Drukke werkdagen, een overvolle agenda en daardoor weinig tijd voor jouw gezin of juist voor jezelf. Constant rennen en vliegen omdat jij jouw bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen en het maximale uit jouw bedrijf wilt halen. Alles draait om de juiste balans, maar heb jij wel de juiste balans?

Of kan het zijn dat jij één of meer van de volgende punten ervaart:

  • Je hebt weinig energie
  • Je hebt een slechte en/of onrustige nachtrust
  • Je kiest voor een snelle en ongezonde hap
  • Je beweegt weinig
  • Je hebt geen rust in je hoofd

Als militair en personal trainer zorg ik er met de juiste discipline, persoonlijke begeleiding en voedingsadvies voor dat jij productiever, zelfverzekerder, fitter en energieker bent. Dit resulteert in het overhouden van meer tijd en energie voor je gezin en het levert meer ruimte op voor het creëren van succes met je bedrijf of werk. Een investering in jezelf is de beste investering die je kunt doen met een positief rendement op je lichaam, geest en je bedrijf.

Zet de eerste stap in een investering in jezelf en boek een gratis proeftraining.

Daar heb je mij voor! Jij zorgt voor jouw bedrijf, ik zorg voor jou. Een stok achter de deur om een uur lang onder professionele en persoonlijke begeleiding je hoofd leeg te maken en ondertussen creëer jij een ijzersterke discipline op het gebied van voeding & training. Mentaal & fysiek stiekem sterk worden is de methode die DYBS Coaching & Personal Training gebruikt. Resultaatgericht en stress verlagend om een voor jouw zo optimaal mogelijke leefstijl en sport discipline aan te brengen.

Marije
Read More
Veel mensen zijn gaan sporten tijdens de pandemie/Covid 19 crisis. zo ook ik. Als restauranteigenaar zijn er absoluut in de eerste maanden van de crisis periodes geweest dat ik het zakelijk allemaal niet meer zag zitten en dacht dat het nooit meer goed zou komen met mijn zaak. Op zoek naar afleiding van de sleur van het niets doen elke dag ben ik op zoek gegaan naar een trainer om me te helpen fitter te worden, m'n gedachten meer richting positief te sturen en gezonder te gaan leven. Horeca is niet een heel gezonde branche en tegen m'n 40ste verjaardag was ik helemaal klaar met mezelf en te ongezond leven. Via de site van basic fit kwam ik bij Desley en dit was meteen een match! Sinds ik met hem train ben ik gezonder, fitter en zie ik dingen positiever. Relativeren gaat makkelijker en een positieve instelling hebben en houden gaat me ook makkelijker af. Fysiek gezien verandert mijn lichaam volgens de DYBS methode: 'stiekem sterk worden'. ik heb geen wens om afgetraind te zijn, zal ook nooit een maatje 36 worden. Daar zit voor mij geen geluk in. Daarom ben ik blij met de benadering van Desley, hij kijkt samen met mij naar de lange termijn. Rustig aan opbouwen, goed naar je lichaam luisteren en zo dus 'stiekem sterk worden'. Op mentaal vlak zijn de trainingen met Desley een toegevoegde waarde omdat we naast hard trainen ook van alles bespreken; koetjes en kalfjes maar ook serieuze en zakelijke onderwerpen passeren de revue. Omdat we allebei ondernemers zijn kunnen we elkaar helpen en versterken, en daarnaast is het altijd gezellig!

Een gezond lijf betekent een gezond bedrijf. Doormiddel van voedingsadvies, fysieke training & coaching werk jij op jouw eigen tempo aan jouw persoonlijke doelen en wensen. Iedere training levert jou het maximale resultaat op met mijn persoonlijke, professionele en deskundige ondersteuning. Doormiddel van het aanbrengen van structuur en planning, behalen we het gewenste resultaat aan de hand van jouw gestelde doelen, behoeftes en wensen.

 

Sporten heeft een positieve impact op jouw leefstijl.

  • Meer energie
  • Gezonder gewicht
  • Stress verlagend
  • Een beter humeur
  • Zelfverzekerder zijn

Een gezond bedrijf begint bij een fit en gezond lijf. Dit laat ik jou ervaren met een vrijblijvende proeftraining. Wil jij ‘drukte’ niet meer gebruiken als excuus en met nog meer energie aan je bedrijf werken? Laten we dan samen een keer gaan trainen en vraag een gratis en vrijblijvend proeftraining aan!

new22222242

Hoe ziet een proeftraining er uit ?

Eerst zullen wij even kort kennismaken in een gesprek van ongeveer 5 á 10 minuten. Tijdens de kennismaking zal ik vragen stellen over jouw trainingservaring, eventuele huidige blessures of blessures in het verleden, huidige leefstijl en wat jouw doel(en) zijn.

Na het kennismakingsgesprek gaan wij aan de slag met een warming up, gevolgd door een full body workout. Techniek is in mijn werkwijze de basis en dit zal dan ook de hoogste prioriteit hebben. Tijdens de training observeer ik en zullen wij een techniek analyse houden terwijl ik ook kijk naar jouw mobiliteit, ervaring & uitvoering. Waar het nodig is geef ik jou tips en tricks om de oefening(en) zo optimaal mogelijk uit te voeren wat past bij jouw unieke lichaamssamenstelling.

De training(en) vinden plaats in Basic Fit Amsterdam West, Amsterdam centrum of buiten in het Vondelpark. Meerdere Basic Fit vestigingen zijn mogelijk zoals: Basic Fit Amstelstraat, Basic Fit Baarsjesweg, Basic Fit Stadhouderskade of Basic Fit Ladies Only bij de RAI.

Sid
Read More
Desley Built a tailored and accesible program built on my needs and physical abilities. He also accompanied me through my sessions, precisely guiding my movements, explaining the objectives and effects of each exercise. I very much enjoyed the guidance, genuine attention and support. The accessibility of the program kaes it possible to grow consistently, safely and withouts risks. I highly recommend working with Desley, who will accompany you in reaching your goals.
Je bent helemaal tot hier gekomen.
ben je nu nog steeds van plan om jezelf weg te cijferen? Is het niet een keer tijd om jezelf op nummer één te zetten en te werken aan een gezonder, fitter en sterker leven? Boek dan nu een gratis proef training bij mij!

Veel gestelde vragen

Ja, deze is altijd gratis en vrijblijvend omdat ik het belangrijk vindt dat jij de ruimte krijgt om te kijken of onder begeleiding van een personal trainer trainen iets voor jou is.

Basic Fit Amstelstraat, Stadhouderskade, Baarsjesweg of Ladies Only RAI.

Ik zal ten allen tijde kijken naar wat WEL mogelijk is om toch te blijven trainen.

Ja, ik ben flexibel in mijn tijden en ben zowel in de ochtend, middag als avond beschikbaar.

De proefsessie duurt een uur. 5 á 10 minuten kennismaken gevolgd door 45 á 50 minuten krachttraining & techniek analyse.

Is het mogelijk om bij mij op locatie te trainen? Ja, dit is in overleg zeker mogelijk.

Ja dat kan, ik kan op locatie komen of we kunnen gaan trainen in het Vondelpark of een park bij jouw in de buurt.

Ja, je kan tot 3 vrienden of vriendinnen meenemen. Ik wil de groep niet groter dan 4 mensen hebben vanwege persoonlijke aandacht en het verbeteren van techniek.

pngfind.com-fitness-png-312642

GRATIS EBOOK

START NU JOU TRANSFORMATIE

''15 gouden tips om te starten in de sportschool''