Desley die een personal training geeft in Amsterdam West

Personal Training in Amsterdam West
voor sneller resultaat!

Gezonder, fitter en meer energie door te trainen met een personal trainer

bij jou om de hoek in Amsterdam-West.

Meer informatie
Desley die tijdens een personal training in Amsterdam West uitleg geeft

Gezonder, fitter en meer energie door te trainen met een personal trainer  bij jou om de hoek in Amsterdam West!

Dit is compleet vrijblijvend en gratis

Personal training brengt je verder!

Meer energie

Persoonlijke aanpak

Sneller resultaat

Stop met uitstellen!

Ben je het zat om te worstelen met afvallen, gezonder leven en fitter worden?


Het lijkt wel alsof het tegenwoordig moeilijker is dan ooit.... Drukke dagen op het werk, sociale verplichtingen waardoor het lastig is om je aan je dieet te houden en dan hebben we het nog niet eens over de frustratie van het niet weten wat je precies moet doen in de sportschool. Hier ben jij zeker niet de enige in!  Misschien herken jij je ook wel  in onderstaande punten? 


 • Elke maandag probeer je het 'opnieuw' en start je met een nieuw dieet
 • Je valt snel terug in oude gewoontes en patronen waardoor het niet lukt om je plan consistent vol te houden
 • Vaak krijg je het gevoel dat jij het 'toch niet kan', zie je geen resultaat en zoek je uiteindelijk naar een andere oplossing.


Dan is het nu tijd om het anders aan te pakken! Als je verschil wilt maken en echt wilt veranderen is het belangrijk dat jij je aanpak verandert. Maar wel een aanpak die bij jou past. Desley, één van de beste personal trainers van Amsterdam West, is er om je te helpen!
Desley die uitleg geeft tijdens een personal training in Amsterdam West

Desley begrijpt dat het moeilijk kan zijn om een start te maken en biedt daarom personal training aan op een high-end locatie in Amsterdam West. Hier krijg je niet alleen training op maat, maar leer je ook meer over voeding en training. Het resultaat?

 • Meer kracht 
 • Betere conditie
 • Verbeterde weerstand
 • Gezondere levensstijl voor dagelijks energie
 • Betere mobiliteit en minder lichamelijke klachten

Ervaring van personal training klanten

De positieve vibe en feedback tijdens de trainingen werken heel motiverend! Zeker een aanrader!
Judith Cornelisse
Ik train nu een paar maanden met Desley en ik kon niet gelukkiger zijn met mijn keuze!
Frederico
Desley legt de volle aandacht bij je persoonlijke wensen en doelstellingen en helpt je hier met de juiste oefeningen en professioneel advies naar toe te werken.
M.A.

Start vandaag
begin gratis!

Wacht niet langer en begin vandaag nog met het behalen van jouw doelen. Ervaar het zelf door een vrijblijvende proeftraining te boeken bij Desley.


Waar wacht je nog op? Start nu en transformeer jezelf!
Ik wil nog verder lezen

Er is niets waardevoller dan tijd. De beste manier om ervoor te zorgen dat je deze tijd optimaal kan benutten is investeren in je gezondheid. Het zorgt ervoor dat je elke dag vol energie wakker wordt om vol enthousiasme je dromen na te jagen en mooie momenten te beleven met je kinderen en dierbaren.

Een slechte gezondheid kan echter een grote belemmering zijn in het bereiken van deze doelen....

Slechte gezondheid kan onder andere leiden tot:

 • een verhoogd risico op hart- en vaatziekten
 • osteoporose
 • gewrichtsproblemen
 • En een verzwakt immuunsysteem.

Dit alles kan leiden tot een verminderde kwaliteit van leven en beperkingen in de dagelijkse activiteiten. Daarnaast kan het ook een negatief effect hebben op het zelfvertrouwen en het mentale welzijn.


Kortom, het is essentieel om te investeren in je gezondheid om een lang en gelukkig leven te leiden. Personal training is de stok achter de deur die je nodig hebt. Samen met je personal trainer train je in een personal training studio in Amsterdam West en ga je samen aan de slag om je leefstijl positief te veranderen. Niet alleen voor jezelf, maar juist ook voor je dierbaren.

Desley legt twee klanten een fitness oefening uit.

Ga samen met een personal trainer aan de slag!

Personal training bij Dybs Coaching in Amsterdam West gaat je helpen om sneller je doelen te bereiken. Dybs coaching kijkt verder dan alleen de training, Desley helpt je persoonlijk om je obstakels te overwinnen en gaat samen met jou kijken naar mogelijkheden die passen binnen jouw huidige leefstijl.
Trainen onder begeleiding in Amsterdam West

Je doet het niet alleen

Jij verdient het om fit en gezond te zijn op elke leeftijd! Je wordt steeds ouder en juist daarom is het belangrijk om te investeren in jezelf en in je gezondheid.


Met een personal trainer in Amsterdam West haal je het beste uit jezelf en alles uit je trainingen. Samen met jou ga ik aan de slag met een programma op maat. Dit gaat jou helpen om zo snel mogelijk je fitness doelen te bereiken. 
Desley die een personal training klant coaching geeft

Leefstijl coaching

Naast het behalen van je fitness doelen, help ik je ook om een gezondere en positieve levensstijl te ontwikkelen. Als professionele coach begeleid ik je op maat en motiveer ik jou om duurzame keuzes te maken en gewoontes te creëren die in lijn liggen met de dor jouw gewenste doelen.


Samen met jou kijk ik verder dan alleen je training. Je doelen bereiken en ook daadwerkelijk ervaren begint bij een transformatie van binnenuit.

Ik kijk naar je huidige gewoontes, standaard patronen en ik help je om duurzame gewoontes te ontwikkelen zodat jij op de juiste manier je doelen kan bereiken en langdurig kan genieten van het resultaat!

Personal trainer Desley die een oefening uitlegt

Personal training

Ik ben iedere training bij je en ik help je vanaf de eerste minuut al om zo effectief mogelijk krachttraining toe te passen. Krachttraining zorgt niet alleen voor een hoger energieverbruik en sterke spieren maar verhoogt ook je botdichtheid wat enorm van belang is wanneer je ouder wordt. 


Met mijn hulp kan je veilig en effectief aan de slag met krachttraining.


Ik begeleid en motiveer je persoonlijk door het hele traject heen, zodat jij op de meest gezonde manier aan de slag kan gaan met leefstijl verandering. Ik ben een personal trainer die meer doet en altijd voor je klaar staat als je het moeilijk hebt.


Waar wacht je nog op?

Investeer in jezelf en neem contact op om te beginnen met jouw krachttrainingstraject en ontdek hoe krachttraining je kan helpen om de beste versie van jezelf te worden!

Recensies van klanten

Geen last meer van mijn rug!
Ik ben Desley erg dankbaar!
Al jaren had ik problemen met mijn onderrug. Sinds ik bij Desley train merk ik duidelijk dat ik een stuk sterker ben geworden en daardoor veel minder tot geen last meer heb van mijn rug.
Desley let constant op mijn houding en geeft hele duidelijke en motiverende uitleg bij iedere oefening.
Altijd professioneel en altijd met een lach!
Fabienne

Beter na elke sessie

Bij Desley gaat het niet alleen om het doen van de juiste trainingen, maar ook om het goed doen van de trainingen.

Na elke sessie voel je je zoveel beter en ik kan eerlijk zeggen dat hij een geweldige trainer is. Hij is ook erg flexibel met trainingstijden, dus het werkt ook perfect als je lange dagen moet werken.
Katrin
Snelle progressie
Ik wilde graag fitter worden en spierweefsel opbouwen.

Via vrienden kwam bij Desley terecht. Heel fijn! Desley geeft duidelijke instructies zodat ik de oefeningen correct uitvoer. Ook is het trainingsschema helemaal gericht op mijn lichaam, conditie en ontwikkeling. Na een aantal weken is er al duidelijk progressie zichtbaar.
Judith

Personal trainer in Amsterdam West

Desley tijdens een training in Amsterdam West

Desley Baars

Hoi, mijn naam is Desley en ik ben jouw persoonlijke coach en Personal trainer in Amsterdam West. Ik ben meer dan alleen een trainer die je door de fitnessoefeningen heen jaagt. Ik geloof dat jouw fysieke doelstellingen net zo belangrijk zijn als je mentale gezondheid. Door mijn aanpak van persoonlijke coaching help ik jou om beide aspecten te verbeteren.

Ik begrijp dat het moeilijk is om je doelen te bereiken en je gezondheid te verbeteren als je alleen maar focust op fysieke trainingen en diëten. Daarom kijk ik altijd naar de mens achter de doelstelling. Ik bied een luisterend oor en help jou om echt te genieten van het leven, zodat je niet alleen gezonder wordt, maar ook fysiek en mentaal beter in je vel gaat zitten.

Als personal trainer in Amsterdam West kan ik je helpen om je kracht en conditie te verbeteren, terwijl we samen werken aan het veranderen van je levensstijl. We trainen niet zomaar op een locatie, maar op een privé locatie in Amsterdam West. Kortom, als je op zoek bent naar iemand die jouw gezondheidsdoelen begrijpt en met je samenwerkt om ze te bereiken, ben je bij mij aan het juiste adres.

9+ jaar 

Ervaring

1000+ uur

Training en coaching ervaring

125+

Fysieke en mentale transformaties

Klaar om jezelf te transformeren?

Ik snap dat het spannend is en dat je niet zeker weet of dit iets voor jou gaat zijn. Nieuwe dingen zijn altijd spannend, want past dit wel bij jou? Gaat dit wel voor jou werken? Ik wil je daarom uitnodigen voor een gratis proeftraining, zodat jij kan ervaren hoe het is om te trainen met een personal trainer in Amsterdam West! 
Dit is echt 100% gratis

Personal training studio in Amsterdam West

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost personal training?

Dit is afhankelijk van hoe vaak jij per week wilt trainen. Dit kan variëren van 300 euro tot 800 euro per 4 weken. Wanneer je vaker per week traint ben je voordeliger uit per les.

Hoe lang moet ik personal training afnemen?

Uitgaande van de door jou te behalen doelen is een minimale afname van 3 maanden vereist. Daarna is het maandelijks opzegbaar en zit je nergens aan vast.

Kan ik met een trainingsbuddy komen?

Dit kan zeker en dan blijven de prijzen hetzelfde waardoor je het bedrag door tweeën kan delen en dus voordeliger uit bent.

Waar is de locatie gevestigd?

De locatie waar ik jou ga begeleiden, genaamd Beyond, bevindt zich het adres op Kerkstraat 303A.

Wat kan ik verwachten van jou als trainer?

Ik zal altijd kijken naar wat jij als persoon nodig hebt, gebaseerd op jouw doelen, wensen en
behoeftes. Naast de trainingen is er de mogelijkheid dagelijks contact te houden indien gewenst om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in je dagelijks leven.

Kan ik ook geholpen worden met voeding?

Jazeker en dit zit bij de prijs inbegrepen! Mijn advies zal gebaseerd zijn op jouw persoonlijke doel.

Wil je afvallen dan adviseer ik wel om een vast voedingspatroon te hanteren. Dit kan door middel van een door mij gemaakte handout, voedingsplan met variërende maaltijden, zelf voeding tracken of voedingsrichtlijnen. We gaan samen kijken naar wat het beste past binnen jouw leefstijl.

Kan ik de trainingen combineren met mijn drukke baan?

Uiteraard is dit mogelijk. We zullen samen een rooster opstellen dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Hoe lang duurt een trainingssessie?

De trainingen duren altijd 60 minuten, exclusief voedingsadvies of fietsen met zuurstof.