Over mij

Mijn naam is Desley Baars, de oprichter van DYBS coaching & personal training. Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen te laten ontplooien op weg naar de beste versie van zichzelf. 

Veel mensen zijn zich niet bewust van hoe veel potentie zij bezitten om een gezonde, fitte en krachtige leefstijl te kunnen bereiken met behulp van krachttraining. Doormiddel van het aanbieden van Personal Training en coaching in Amsterdam-centrum & Amsterdam-west ga ik ervoor zorgen om mijn ambitie waar te maken. 

over-mij-pagina

Van 2012 tot 2021 ben ik werkzaam geweest bij Defensie als actief dienend militair bij de Koninklijke Marine. Ik maakte gedurende deze periode gelijktijdig kennis met krachttraining. Ik wilde hier onder andere mee starten, omdat ik niet tevreden was met hoe ik eruit zag en ook een flinke tijd in de knoop heb gezeten met betrekking tot mijn zelfbeeld.

In het begin ben ik qua krachttraining zoekende geweest wat het beste bij mij zou passen. Uiteindelijk heb ik mijn weg gevonden om technisch vaardiger te worden in het uitvoeren van diverse oefeningen. Hierdoor ben ik zowel mentaal als fysiek sterker geworden en begon ik ook daadwerkelijk progressie te zien. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat mijn zelfbeeld positief is veranderd en ook de manier waarop ik naar mezelf kijk in de spiegel. Stap voor stap heb ik de reis afgelegd om de beste versie van mezelf te worden.

Krachttraining werd al snel meer dan alleen een hobby en ik begon mij steeds meer te verdiepen in diverse vormen van training, voeding en de psychologie achter het bereiken van doelen. Vrienden, familie en collega’s zagen mijn vooruitgang en groei waardoor ik steeds meer werd benaderd om hen bij te staan in hun ontwikkelingsproces met betrekking tot een gezondere leefstijl.

Mijn passie op het gebied van sport is hierdoor dusdanig gegroeid dat ik heb besloten om ook van waarde te willen zijn voor andere mensen. Inmiddels heb ik de Menno Henselmans PT opleiding succesvol afgerond en volg ik momenteel de opleiding van Milo Performance & Education. Deze twee opleidingen vormen een solide basis in mijn vakgebied. Mijn kennis over het lichaam, training, voeding & coachen is hierdoor naar een aanzienlijk hoog niveau getild. 

Vanaf 1 november 2021 stop ik met mijn functie bij Defensie om mijn droom en ambitie waar te maken. 

Mijn drive door de ambitie om zoveel mogelijk mensen op weg te helpen naar de beste versie van zichzelf, heeft ervoor gezorgd dat ik vanaf 1 november 2021 mijn baan bij Defensie heb opgezegd. Hierdoor kan ik al mijn energie gebruiken voor de groei van mijn bedrijf. Momenteel werk ik met veel plezier, passie en liefde bij Basic Fit in Amsterdam West & Amsterdam Centrum.

Word krachtiger en fitter dan ooit met het E-book wat jouw leven veranderd

Dit zijn de punten die worden aangehaald in het E-book op weg naar de beste versie van jezelf;