over-desley-baars

Oordeelloos, nieuwsgierig en menselijk

Vind op je eigen manier de weg naar jouw optimale gezondheid

over-desley-baars

Oordeelloos, nieuwsgierig en menselijk

Vind op je eigen manier de weg naar jouw optimale gezondheid

"Het is mijn missie om mensen ondersteuning te bieden in het (terug)vinden van connectie tussen brein en menselijk lichaam".

Als kind was ik stilletjes en verlegen.

Ik ben opgegroeid in Eindhoven en later verhuisd naar Den Helder. Een plaats waar ik nooit echt kon aarden. Ik werd gepest door mijn zachte 'G'  en omdat ik simpelweg 'anders' was.

Ook mijn thuis situatie was niet altijd prettig en vond ik mijn draai niet. Ik was vaker van huis dan dat ik thuis was en al vroeg in aanmerking kwam met drugs, uiteindelijk gebruikte ik alles dat los en vast zat.

Ik zette een masker op; een schild om mijn kwetsbaarheid te verbergen. Afleiding zoeken van mijzelf. Dit was, dacht ik, mijn redder, maar het liet mij leeg voelen.


Ik begon bij Defensie. Ik leerde discipline en kon mijn ei kwijt in krachttraining. Het tillen van zware gewichten en vechten tegen weerstand zorgt ervoor dat je je lichaam steeds beter leert begrijpen.

Je komt jezelf tegen door écht de grenzen van je kunnen op te zoeken.

Door te luisteren merkte ik dat het vooral een intern stemmetje was dat het lastig vond, in plaats van mijn lichaam.

Maar ondanks deze vooruitgang bleef er een leegte.  Feesten, wegrennen van mezelf en mijn gevoelens.


Als een kip zonder kop door het leven hollen op zoek naar die wijsheid in mij.

Mijn lichaam gaf signalen dat dit niet vol te houden was, maar ik wilde het niet begrijpen. 

Ik stopte weg alsof het er niet was, met een ernstige rugblessure als gevolg. Het dwong me uiteindelijk om echt naar mijn lichaam te luisteren. Geforceerd rust nemen en een lange revalidatie vol ups en downs leidden me naar specialistische hulp.


Dit was het begin van mijn echte zoektocht: hoe blijft mijn lichaam toch reageren, terwijl er in mijn lichaam zelf niks aan de hand lijkt te zijn? 


Ik doorliep trajecten bij psychologen, coaches en therapeuten en experimenteerde met plantmedicijnen in een poging de signalen van mijn lichaam te begrijpen.

Ondanks dat ik vooruitgang boekte, boekte ik pas écht vooruitgang toen ik alle externe hulp losliet en me volledig op mezelf richtte.

Ik moest een ander pad inslaan, een pad richting mezelf.Ik werd nieuwsgierig naar waar mijn lichaam toe in staat was en wat het mij kon vertellen en begon me bewust te worden van de signalen van mijn lijf. Daardoor begon mijn bewustwording te groeien. 

Ik maakte andere, bewuste keuzes op het gebied van voeding en beweging.

Ik begon steeds meer wegwijs te worden in mijn lichaam.

Maar de oplossing naar een pijnvrij en gezond lichaam bleek niet alleen in het lichaam te zetten, maar ook grotendeels in het brein. 

Alles dat je meemaakt en de bijbehorende keuzes hebben een impact op je lijf.

Blijf jij wegrennen voor het échte probleem, dan zal je lichaam je altijd terug blijven fluiten.


Om die reden is het mijn missie geworden om mensen ondersteuning te bieden in het (terug)vinden van connectie tussen brein en menselijk lichaam. Zodat zij met de opgedane bewustwording en nieuwsgierigheid weer wegwijs worden in hun eigen lichaam. Zodat zij op den duur niet meer afhankelijk zijn van anderen voor hun lichamelijke gezondheid, maar hier zelf hun weg in vinden.


Fysieke en mentale transformaties

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Ik had geen idee waar en hoe ik moest beginnen."
Binnenkort zal ik een grote operatie ondergaan. Om mij hier zo goed mogelijk op voor te bereiden wilde ik graag fitter worden en spierweefsel opbouwen. Ook ben ik vorig jaar bevallen.


Ik had geen idee waar en hoe ik moest beginnen. Via vrienden kwam bij Desley terecht. Heel fijn! Desley geeft duidelijke, fijne en persoonlijke instructie. Ook zijn de trainingen helemaal gericht op mijn lichaam, conditie en ontwikkeling.


Na een aantal weken is er al duidelijk progressie zichtbaar. Het is heel fijn om onder professionele begeleiding van Desley te trainen.


De positieve vibe en feedback tijdens de trainingen werken heel motiverend! Zeker een aanrader!

- Judith Cornelisse
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Training, leefstijl en voeding in één!"
Ik train nu een paar maanden met Desley en ik kon niet gelukkiger zijn met mijn keuze! Van geweldige begeleiding tijdens de training tot advies over voeding en levensstijl, je krijgt alles in één pakket om ervoor te zorgen dat je in vorm komt terwijl een geweldige professional je bij elke stap ondersteunt. 100% aanbevolen!


- Federico

Ms. Nameless
Add Your Stars
"Volledige aandacht bij mijn persoonlijke wensen en doelstellingen"
Desley legt de volle aandacht bij je persoonlijke wensen en doelstellingen. Helpt je hier met de juiste oefeningen en professioneel advies naar toe te werken. Ik merk dat mijn houding in korte tijd is verbeterd en ik minder last van mijn rug heb. De trainingen blijven leuk, afwisselend en uitdagend!


- M.A.
Ms. Nameless
Add Your Stars

OF DOWNLOAD HET E-BOOK WAT JOUW LEVEN OP IEDER VLAK EEN BOOST GAAT GEVEN

Dit e-book zorgt er voor dat je precies weet wat je te doen staat wanneer je de beste versie van jezelf wil worden. Ik leg je uit hoe je: 

  • Structuur krijgt in je dag en rust in je hoofd 
  • Meer resultaat kan halen uit je trainingen 
  • Beter kan slapen en met meer energie door het leven kan 
  • Controle krijgt over je voeding 
  • Direct aan de slag kan met trainen en resultaat behalen 
Geen zorgen, je gegevens zijn bij mij veilig!
ebook-desley-baars