Personal trainer in Amsterdam West

Personal trainer in Amsterdam West

Personal training in Amsterdam West die aan het rusten is na een flinke workout

Wil jij een personal training boeken in Amsterdam West? Laat mij jou terugbellen!

Gepersonaliseerd & effectief plan

Samen kijken naar een plan dat past binnen jouw leefstijl om ervoor te zorgen dat jij gas kan geven.

Structuur in je dag

Niet meer maar minder! Dingen schrappen in plaats van toevoegen aan je dag.

Keiharde Zichtbare resultaten

Doormiddel van mijn 9 jaar ervaring, opgedaan in kennis en professionele begeleiding, zorgen wij er samen voor dat je elke week progressie boekt.​

Waarom Kies je voor Dybs Coaching uit Amsterdam West

Hoe lang wacht je al op motivatie om te gaan sporten? Ik moet je teleurstellen, omdat wachten op motivatie gelijk staat aan uitstelgedrag. Voor het behalen van je doelen is er maar één ding wat er gedaan moet worden, ACTIE ONDERNEMEN. De motivatie komt vanzelf wanneer jij progressie begint te zien, je fitter voelt, meer kracht of energie hebt.

Maar waarom zou je nu actie ondernemen als je toch ‘geen tijd’ hebt of ‘druk’ bent om een uur vrij te maken om de sportschool in te lopen. Heb je echt geen tijd of wil je er gewoon geen tijd voor maken om gezonder te gaan leven. Geen tijd hebben is een slap excuus. Iedereen heeft 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar en er zijn legio sportscholen in Amsterdam West. Waar ben je bang voor? Bang voor de mening van andere in jouw omgeving?

Het kan ook zijn dat je je onzeker voelt. Onzeker om de sportschool in te lopen, niet wetende wat je moet doen, meningen van anderen of omdat je jezelf niet in de sportschool vind passen. Onzekerheid mag er zijn en hoort erbij wanneer je start met sporten. Iedereen is ergens begonnen, zelfs die afgetrainde vriend van je of die gespierde gozer in de sportschool. Verandering te weeg brengen vergt in ieder geval het durven nemen van die eerste stap. Zet vandaag nog die eerste stap naar de beste versie van jezelf met de hulp van DYBS. De personal trainer in Amsterdam West

Reviews uit Amsterdam West

Reviews
5-sterren-review

Personal training; Speciaal voor jou gemaakt

Dit traject is voor mannen tussen de 25 en 40 jaar die het zat zijn om futloos & lui te zijn en een ongezonde hap de voorkeur geven. Voor hen die het roer om willen gooien. Mannen die klaar zijn met hun huidige leefstijl en de stap willen nemen naar de beste versie van zichzelf. Investeren in je gezondheid is de beste investering die je kunt doen. Geen excuses verzinnen zoals geen tijd hebben, te moe zijn of het gaat mij toch niet lukken.

Het gaat jou wel lukken! 100% keiharde en zichtbare resultaten onder professionele begeleiding. Het enige wat ik van je vraag is een commitment te maken. Commitment met jezelf om te komen opdagen, alles geven wat je hebt en ik garandeer je dat wij samen werken naar de beste versie van jezelf.

Jij wilt op latere leeftijd toch ook vitaal, fit en sterk zijn? Het is zelfs wetenschappelijk onderbouwd dat een fit & gezond leven de kans op diabetes, hart- en vaatziektes en zelfs kanker expliciet verkleind.

Moet je dan alles leuke momenten en gelegenheden opgeven, zoals een drankje doen, lekker uiteten of spontaan weekendje weg?

Nee, natuurlijk niet!

Ik help jou leren omgaan met sociale gelegenheden, bewustere keuzes maken en naar mijn idee de belangrijkste: leren genieten van elk moment in je leven zonder schuldgevoelens.

Ben jij het zat met je luie leven en toe aan verandering?

Wij bieden ook een 3 maanden traject in Amsterdam west

Elke week één of meerdere personal training sessie(s).

Een gepersonaliseerd en effectief plan gebaseerd op jouw leefstijl, doelen, wensen en behoeftes. Eerst focus op de techniek om vervolgens een krachtig lichaam te bouwen waar jij zware gewichten gaat tillen. Elke training zal kwaliteit van bewegen de hoogste prioriteit hebben.

Elke week een video call om de week te evalueren

Wij doorlopen samen je week en kijken niet alleen naar de oppervlakkige factoren, maar gaan dieper in op wat ging er goed en waarom? Waar valt winst te behalen en waarom wil je hier winst behalen? Wat ga je volgende week anders doen of juist mee door en waarom? Hoe was je mindset en hoe kwam het dat je mindset goed of minder goed was?

Voedingsadvies

Doormiddel van jouw gewicht, lengte, dagelijks activiteit en leeftijd bereken ik de caloriebehoefte met macronutriënten passend bij jouw leefstijl. Tijdens het traject brengen wij jou voedingspatroon in kaart om te kijken waar winst te behalen valt. Maar waarom zie ik geen voedingsschema terug komen? Hier kies ik bewust voor om niet mee te werken. De kans op een ongezonde relatie met voeding wordt hiermee vergroot. Voor mij is het veel belangrijker dat jij een voedingspatroon ontwikkelt dat past binnen jouw leefstijl.

Slaap optimalisatie

Hoe goed slaap jij nu? Slaap je +8 uur per nacht, zo niet, waarom niet? Hoe vaak wordt je wakker per nacht? Hoe uitgerust ga jij naar bed toe? Hoe uitgerust wordt jij wakker? Veel vragen om over na te denken en dit is voor nu niet van belang, maar dit zijn allemaal vragen die aan bod zullen komen tijdens het traject. We kijken niet alleen naar het slaap moment zelf, maar zoomen uit en kijken naar jouw dag planning. Heb je genoeg daglicht gezien? Heb je genoeg bewogen? Hoe gestrest was je?

Stressmanagement

Structuur in je dag creëren door niet meer, maar minder taken te doen in je dag. Hoe ‘druk’ ben jij overdag? Of maak je het jezelf onnodig druk? Wat zijn dingen waar je minder van kan doen waardoor je meer tijd hebt voor jezelf, je gezin of hobby. 1 urgente taak, 3 kerntaken en de rest. 3 á 4 taken per dag die voor voldoening en rust zorgen.

Fysieke maandevaluatie

Elke maand komen wij buiten de personal training sessies fysiek bij elkaar. Tijdens deze sessie evalueren wij de afgelopen maand, stellen nieuwe doel(en) & neem ik een huidplooimeting af of weeg jij jezelf om te kijken hoe jij ervoor staat ten opzichte van de maand ervoor.

DSC03014sq

Over Dybs Personal Training in West

Mijn naam is Desley Baars, de oprichter van DYBS coaching & personal training in Amsterdam West. Mijn doel is om 100.000 mensen te laten ontplooien op weg naar de beste versie van zichzelf. 

Veel mensen zijn zich niet bewust van hoe veel potentie zij bezitten om een gezonde, fitte en krachtige leefstijl te kunnen bereiken met behulp van krachttraining. Doormiddel van het aanbieden van Personal Training en coaching in Amsterdam-centrum & Amsterdam-west ga ik ervoor zorgen om mijn ambitie waar te maken. 

Mijn passie op het gebied van sport is hierdoor dusdanig gegroeid dat ik heb besloten om ook van waarde te willen zijn voor andere mensen. Inmiddels heb ik de Menno Henselmans PT opleiding succesvol afgerond en volg ik momenteel de opleiding van Milo Performance & Education. Deze twee opleidingen vormen een solide basis in mijn vakgebied. Mijn kennis over het lichaam, training, voeding & coachen is hierdoor naar een aanzienlijk hoog niveau getild. 

Heel Amsterdam West wordt gezond! Doe jij ook mee?

Boek vandaag nog een proeftraining bij Dybs Personal training in Amsterdam West en ontdek zelf alle voordelen. Boek keiharde resultaten en leer alle in en outs over trainen. Zo krijg jij het zelf vertrouwen om ook alleen helemaal los te gaan in de sportschool. Ben jij ook benieuwd naar alle mogelijkheden die wij bieden in Amsterdam West? Neem vandaag nog contact met ons op!